Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte, Trandafirul negru - Felicia Matei

0 stars: 0.00 din 0 pareri

399 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Trandafirul negru - Felicia Matei

Povestea personajului Olivia scoate in evidenta faptul ca intotdeauna este important sa luam propriile decizii, cei din jur nu numai ca pot fi o influenta proasta dar usor si sigur pot ajunge sa te manipuleze. Drama prin care trece o face slaba, iar disperarea pe care o acumuleaza o impinge spre alegeri gresite. Citind aceasta carte fiecare poate reflecta mai mult asupra vietii lui, exista persoane care se hranesc cu nesiguranta altora, iar asta trebuie sa fie o lectie.

Personajul trece prin multe schimbari psihice dar nimeni nu observa si nu ii ofera ajutorul de care are nevoie. Atunci cand decide sa afle cine o minte cu adevarat incepe sa investigheze, trecutul celui care sustine ca ii este aproape si empatizeaza cu ea, si descopera ca nici a doua oara nu este langa persoana potrivita.

Atunci cand ea simte ca totul este pierdut si crede ca in jurul ei exista numai persoane care o mint si se folosesc de ea, apare in viata ei o fata simpla si modesta care tot ce ii poate oferi, in schimbul ajutorului ei, este iubire neconditionata si intelegere, ceea ce Olivia cauta de foarte mult timp, dar in preajma oamenilor nepotriviti.

Din pacate oamenii care se leaga de alti oameni ca sa scape de frici induse psihic risca sa se piarda pe ei insisi. Asa cum exista rau de asemenea exista si bine, iar calea spre fericire o gaseste atunci cand nu planuieste sa se intample, important este sa continue sa mearga pe acel drum.

Oare va continua fara sa priveasca in urma?

Trandafirul negru - Felicia Matei
Din Gura in Gura