Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte, Amicii - Carmen Alina I.D.

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Amicii - Carmen Alina I.D.

Amicii e o carte pentru adolescenti si preadolescenti, ea s-a nascut pentru ca mi-am dorit sa dau cateva sfaturi tinerilor, sfaturi imbracate frumos intr-o poveste relaxanta si usor de citit.

Am vrut sa atrag atentia tinerilor asupra unor subiecte importante pentru ei, cum ar fi: scoala si notele, relatiile intre adolescenti (de iubire si de prietenie), alcoolul, drogurile, importanta sportului, cum trecem peste moartea cuiva drag etc.

In acelasi timp, am subliniat faptul ca niciun copil nu trebuie sa se grabeasca sa devina adult, pentru ca nu exista altceva mai frumos decat copilaria cu jocurile ei. Nu exista lume mai frumoasa decat lumea copilariei, unde basmele prind viata si nu sunt griji, nici probleme. Mi-a facut placere sa ma reintorc in timp, m-am teleportat in trecut, undeva unde am fost fericita si am scris o poveste care sa imi aminteasca mereu ca timpul ne poate fi aliat sau rival, ca putem pastra copilaria intr-un colt de suflet si ca e important sa ramanem optimisti in orice situatie.
Din Gura in Gura