Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte, Iubirea noastra, puterea noastra

0 stars: 0.00 din 0 pareri

379 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Romanul este inspirat din povesti reale traite la intensitate maxima, de persoane reale.

Este o drama a realitatii romanesti, unde generatia tanara este haituita, neinteleasa si alungata de catre sistemul imbatranit si fost comunist.
Totul este condus de catre alte interese care te fac sa nu mai ai loc in tara ta si esti nevoit sa-ti parasesti tara, sa-ti uiti radacinile si sa fii cel care n-ai gandit vreodata ca poti fi.
In roman veti gasi diverse subiecte foarte actuale ale societatii descrise intr-o maniera simpla care poate fi inteleasa de oricine.

Iata ce ne spune autoarea:
?Draga cititorule, in aceasta carte vei gasi o drama a realitatii in care traim, cu
lectii dure si mai putin dure. Noi speram ca experientele noastre sa fie lectia ta de viata.
Ne dorim sa parcurgi aceste pagini la fel de deschis cum am fost si noi. Sa razi atunci cand am ras. Sa plangi asa cum am plans cand scriam aceste randuri, sa fii ancorat la
povestea noastra asa cum noi ne-am ancorat in aceasta viata si traim in spiritul iubirii
pentru a trai si tu alaturi de noi in iubire.
Povestea cartii este una trista, dar cu evenimente care te vor trezi, te vor pune pe ganduri si astfel iti vei gasi poate raspunsul pe care-l cauti. Poate chiar noi suntem raspunsul tau. Va iubim si va multumim ca ati ales aceasta carte.
Lectura placuta!?

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=lnuivtKriHM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1cLVn8VYZkCUXXWhyOhNFQlE7XN-zRjv1RBu1t7gtuY4tJlwlrlJ2_a7o
Din Gura in Gura