Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte, Carari pentru ochii tai...

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Carari pentru ochii tai...
Autor: Adina Iercescu

Cartea asta nu sunt eu, e ceea ce simti tu cand citesti?? Este drumul facut retrograd pe cararile sufletului... acel suflet pur, visator, vibrant si atat de tanar! Este calatoria spre un timpul al jocului si al ferestrelor mereu deschise? cand inca mai este totul posibil? cand timpul ramas pare nesfarsit? cand prieteniile legate simplu si firesc sunt pe viata? Este cararea spre toate acele trairi aparent absolute din labirintul primei iubiri.

Sunt intrebari ramase fara raspuns, care urmaresc precum umbrele? sunt nelinisti si e teama? e fericire si uneori durere? Sunt emotii traite intr-o stare de reverie cand singura senzatie care ramane este cea de pierdere a gravitatiei si de zbor? Este extraordinarul pe care ti-l poate da doar oglindirea in ceilalti ochi, regasirea in cealalta fiinta.

Suntem cei de azi pentru ca am putut fi, candva, cei de ieri.

Nu este literatura, este regasire si bucurie, un cerc care se inchide frumos dupa 30 de ani.

Drumul inapoi poate fi si al tau? toti purtam, abia palpaind prin vreun cotlon al sufletului, aproape uitata, o amintire? o poveste de demult? un Zbor.
.......................

Toate incasarile din vanzarea acestei carti vor fi donate Asociatiei Lumea lui Iannis din Oradea pentru proiectul ? Casa de langa spital?.
Precum un citat dintr-o piesa de teatru: Cateodata in viata, unii oameni sunt continuarea altora?
.........................

Carari pentru ochii tai...
Din Gura in Gura