Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte, Retete culinare grecesti - vegane si vegetariene

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Retete culinare grecesti - vegane si vegetariene

Aceasta carte de bucate cu 57 de retete vegane (de post) si vegetariene, te va purta intr-o calatorie culinara greceasca, oferind retete traditionale grecesti dar si retete inspirate din bucataria greceasca adaptate gustului autoarei. Retete simple si pline de savoare pentru pranz sau cina dar si retete cu garnituri si deserturi grecesti.

Retetele redate sunt usor de urmat, fiecare fiind explicata in detaliu, pas cu pas si completata cu sfaturi utile si trucuri incercate in decursul anilor. De asemenea, fiecare reteta are atasata o poza cu produsul final pentru a putea vedea cum trebuie sa arate fiecare preparat.

Ingredientele utilizate sunt usor de gasit, iar majoritatea sunt disponibile la orice magazin alimentar. In plus, aceste retete sunt perfecte pentru orice ocazie, fie ca este vorba despre o masa rapida sau a unui meniu complet pentru pranz sau cina.

RETETE CULINARE GRECESTI - Vegane si vegetariene

Aceasta carte de bucate este perfecta pentru oricine doreste sa experimenteze bucataria greceasca acasa, dar si pentru cei ce postesc sau duc un stil de viata vegan sau vegetarian.

Despre autor

Milena C., s-a nascut in Romania unde si-a terminat studiile. Incepand cu 2010 este stabilita in Grecia. Are o experienta de aproximativ 10 ani in bucatariile grecesti si mediteraneene. A urmat cursuri de pregatire si perfectionare, cat si o scoala de bucatar. Aceasta este prima carte de bucate pe care o publica. Din Ianuarie 2021 puteti savura retetele grecesti pe care le posteaza pe site-ul www.retetegrecesti.ro, cat si pagina de Facebook ?"Retete culinare grecesti".
Din Gura in Gura