Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carti, Retete turcesti cu Andreea Bakkalolu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Retete turcesti cu Andreea Bakkalolu

Setul se afla in perioada de PRECOMANDA, pana se finalizeaza tiparirea lor.
Cartile se pot comanda, iar livrarea comenzilor se va face incepand cu data de 01.02.2023, sau vom anunta daca va fi mai devreme. Plata se poate face prin transfer bancar direct, sau ramburs, la primirea coletelor. Transportul prin curier, cost 20 lei.
Pentru strainatate tariful de transport difera in functie de tara (se discuta la primirea comenzii).

Retete turcesti cu Andreea Bakkalolu
Prin intermediul acestor carti am incercat sa va fac cunoscuta o mica parte din cultura bogata si minunata a gastronomiei turcesti.
Turcia este o tara care a gazduit multe civilizatii succesive si culturile lor, asadar bucataria turceasca se bucura de o gama larga si variata de retete, pe care eu am incercat sa vi le prezint cat mai simplu si autentic.

Pentru realizarea acestor "capodopere" am avut, neconditionat, sprijinul sotului meu si al copiilor mei, carora le multumesc infinit.

Imi doresc ca dumneavoastra "sa priviti" aceste carti nu doar ca pe niste carti cu retete, ci atunci cand rasfoiti paginile acestora sa aveti mereu in gand faptul ca Andreea le-a scris cu mare drag si cu toata inima pentru voi, iar atunci cand gatiti aceste retete sa ma pomeniti si sa fiti convinsi(se) ca ati luat una dintre cele mai bune decizii, atunci cand le-ati achizitionat.

Lectura placuta si spor la bucatarit!
Din Gura in Gura