Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte, Supa de poveste, cu legume

0 stars: 0.00 din 0 pareri

449 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Supa de poveste, cu legume
Autor: Alina Diaconu

Ce ne facem atunci cand refuzam legume? Ne facem cu o poveste, desigur. O poveste care ne va trezi curiozitatea sa gustam. De aici si pana la a mai cere o portie de supa, nu este decat o lectura de carte.
Supa de poveste cu legume a fost creata pentru copiii care refuza legumele in alimentatie, spunand ca nu le plac fara ca macar sa incerce sa afle ce gust au acestea. Vei descoperi un Nenea Morcov Uscativ, o Doamna Rosie Inteligenta, un Ardei Gras fara planuri de viitor si doi copii care mai cer un al doilea castron de supa.
Personajele principale din carte, cei doi frati care sar ca arsi cand afla ca au de mancat legume la pranz, se domolesc atunci cand afla povestea din poveste a legumelor buclucase; unele din ele chiar afirma ofticate ca nici nu ar fi legume. Aflati singuri de ce, cum si, mai ales, cat trebuie sa insistam pentru ca cei mici sa consume, cu drag, legume.

Legumele au un rol deosebit de important in sanatatea noastra, nu e niciun secret ca sunt pline doldora de vitamine, minerale si fibre, ce nu stiati, poate, este ca au si ele personalitatea lor si ca, odata ce le cunoasteti, pot fi chiar prietenoase.

Pofta buna la citit!

Carti de acelasi autor:

DAR din suflet si hartie Sunt responsabil cu mine insumi
Dintisorii sunt prietenii mei (jucarii-vorbarete.ro)
Din Gura in Gura