Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte, Karamel - Lexi B. Newman

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Karamel - Lexi B. Newman

Povestea il are in prim plan pe agentul James Day, aflat la un pas sa-si piarda insigna din cauza unei misiuni esuate, care s-a soldat cu moartea unor colegi de breasla.
Astfel, acesta ajunge sa fie transferat in Detroit, la sectia de politie condusa de North - singura persoana care poate face fata comportamentului vulcanic al lui James, cat si placerii sale de a nu se supune regulilor.

Astfel, datorita esecului, i se incredinteaza acestuia o noua misiune menita sa-i indrepte cariera, aceea de a o scoate pe Katherine Kenda din centrul de corectie in care e inchisa si de a obtine informatiile vitale pe care aceasta le detine in legatura cu luptele de strada de la periferia orasului.

Desi agentul Day nu e deloc incantat de asta, o ia in custodie pe adolescenta de saptesprezece ani, rebela peste masura si cu un simt dezvoltat in a intra in probleme, care reuseste sa-l socheze din prima clipa.
Atractia pe care o simte fata de ea e palpabila si dificil de stapanit, cu toate ca incearca din rasputeri sa o ignore si, totodata, sa ramana axat pe misiunea pe care o are. James refuza cu incapatanare sa creada ca o adolescenta problematica ii poate suci mintile asa cum n-a mai facut-o nicio femeie din viata lui.

Karamel - Lexi B. Newman
In schimb, Kitty - asa cum ajunge el sa o alinte - e exact cum James nu se astepta. Are un trecut tumultos, presarat cu momente dificile si dureroase, un trecut pe care incearca din greu sa il tina secret in fata agentului Day.
Crescuta de un tata vitreg agresiv si o mama nepasatoare, aceasta a fost nevoita sa se descurce de una singura inca de la o varsta frageda si, desi instinctul de conservare o face sa actioneze impulsiv si sa nu se increada in cel insarcinat cu supravegherea si monitorizarea permanenta a ei, Kitty ajunge sa aiba sentimente pentru James, sentimente care la un moment dat o fac sa lase garda jos si sa-i permita agentului sa patrunda in mintea ei.

Agentul Day descopera atat povestea din spatele comportamentului ascutit al adolescentei cu un caracter mai taios decat a mai intalnit vreodata, cat si informatiile pe care acesta le cauta, despre barbatul care a luat sub aripa lui protectoare inca din momentul in care Kitty a ajuns pe strazi la doar cincisprezece ani si care a transformat-o intr-o masinarie de lupta. Totodata, se indragosteste atat de tare de aroma de caramel care predomina in jurul ei, incat James nu mai tine cont de cariera lui si de tot ce a invatat si ajunge sa faca orice ca sa o protejeze pe aceasta de propriu-i trecut.

Dragostea noastra e ca furtuna care ne paste. Cu descarcari electrice, furioasa si amenintatoare, care o sa ne consume pana la epuizare si care o sa spele totul, in special trecutul.
Din Gura in Gura