Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte, Insula delincventilor Vol 3 Renasterea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Insula delincventilor Vol. 3 Renasterea
Autor: Lexi B. Newman
Drake Monroe e torturat de fantasmele trecutului.
Desi incearca sa le dea uitarii, internandu-se de buna voie in Sanatoriul Kula, acestea devin din ce in ce mai greu de indurat si controlat.

Coplesit de vinovatie si de sentimentele pe care nu a reusit niciodata sa si le reprime, Holly Alrick e tot mai prezenta in gandurile sale, cu toate ca au trecut opt ani de cand prima lui poveste de iubire s-a sfarsit dezastruos.

Cand se asteapta mai putin, in viata lui apare Charlie, o veche pacienta a sanatoriului, care ii aminteste constant de faptul ca oricine merita o a doua sansa. Cu toate ca aceasta tine amintirea lui Holly constant vie, reuseste sa lege un soi de prietenie cu ea, inainte de a afla ca, atat roscata, cat si institutia, ascund lucruri vitale pentru sanatatea lui mintala.

Insa Charlie nu e singura fantasma care prinde subit viata, dandu-i lumea peste cap. Cei vinovati de cosmarurile nesfarsite ale lui Drake revin cu forta in viata lui, amenintandu-i pana si ultimul strop de fericire si rabdare.

Va fi Drake in stare sa-si protejeze femeia iubita de violenta celor pe care ii numeste ?prieteni?, un lucru pe care nu a reusit sa-l faca in trecut, sau istoria se va repeta?
Din Gura in Gura