Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Set carti, Hoinari prin anotimpuri - 4 volume

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2035 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pachetul contine volumele Primavara, Vara, Toamna si Iarna.

Volumele colectiei prezinta pe rand lumea celor patru anotimpuri: primavara, vara, toamna si iarna. Din acestea copilul invata ce se intampla cu mediul inconjurator pe parcursul anotimpurilor. In cele patru volume revin aceleasi personaje deja indragite de copii din volumele anterioare, ale caror intamplari nastrusnice asteapta sa fie descoperite.
Colectia Hoinari prin anotimpuri dezvolta intr-un mod inegalabil vocabularul, memoria, capacitatea de concentrare si imaginatia copilului.

Recenzii:
Adina Botis - presedinte APCAR (Asociatia de Psihologie a Copilului si Adolescentului din Romania):

"Toti specialistii recomanda sa petrecem cat mai mult timp cu copilul, dar la fel de important este si ceea ce facem cu copilul, calitatea interactiunii parinte-copil. Colectia Hoinari prin anotimpuri ajuta ca in perioada prescolara timpul petrecut alaturi de copil sa fie mai consistent, activitatile interactive intreprinse pe baza cartilor colectiei fiind o oportunitate pentru dezvoltarea abilitatilor cognitive, socio-emotionale si chiar motrice."

Rat-Tartia Corina - psiholog scolar:
"Rasfoind cartile colectiei Hoinari prin anotimpuri impreuna cu copilul, parintele poate crea un cadru intim in care sa-l ajute pe cel mic sa descopere lumea si povestile care se ascund in paginile cartilor. Prin jocuri simple de tipul "Spune-mi ce vezi in imagine", "Ce face...?", "Arata-mi...", "Vorbeste-mi despre...", parintele are ocazia sa stimuleze dezvoltarea vocabularului copilului prin introducerea unor cuvinte si expresii noi, poate de asemenea sa faciliteze dezvoltarea capacitatii copilului de a intelege vorbirea si de a se exprima corect in propozitii."
Din Gura in Gura