Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte, Fashion Girl. Cum sa fii o fata la moda

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Perfectiunea nu exista, se spune. Poate ca nu e adevarat, poate ca exista, dar cu siguranta este relativa! Cu siguranta, urmarirea ei prin copierea a tot ceea ce fac cele mai populare fete te va determina doar sa fii plictisitoare si lipsita de imaginatie.

In schimb, este important sa-ti urmezi natura, stilul tau personal si punctul tau de vedere. Incepe de la tine insati! Numai in acest fel vei deveni fata perfecta, dar perfecta doar pentru tine! Inspira-te de la cea care ai vrea sa fii si incepe prin a-ti ingriji si a iubi fata si corpul tau, deoarece acestea sunt unice!

Dupa stabilirea unei rutine de ingrijire a pielii, vei putea sa te dedici machiajului si sa te joci cu culorile care iti ofera cel mai mult! Treci apoi la analiza garderobei tale : nu gandi ca nimic nu mai este bun, exista multe haine care pot fi reevaluate, iar daca te bate gandul sa-ti reinnoiesti garderoba, invata sa faci shopping constient! Cand iti vei gasi propriul stil, cu siguranta ii vei ramine fidela pentru o lunga perioada de timp!

Cu toate acestea, machiajul si imbracamintea sunt doar complementul unui corp armonios, tonofiat si sanatos. Este imposibil, de fapt, sa ignori exercitiile fizice si o dieta sanatoasa! Incearca sa-ti gasesti timp pentru a nu le neglija, pana la atingerea echilibrului personal si a unei stime de sine solide. Astfel vei fi pregatita sa-i cuceresti si pe ceilalti!
Din Gura in Gura