Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Carte copii, Cuvintele magice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

225 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Carte copii, Cuvintele magice

Cei sapte ani de acasa! Cati dintre noi nu stim aceasta formula, des auzita si folosita la adresa copiilor nostri!

Aceasta formula nu s-a referit niciodata la petrecerea primilor sapte ani din viata in sanul familiei, ci la educatia pe care a primit-o.

Deprinderile de comportament, stima de sine, atitudinea fata de ceilalti, se formeaza in acesti ani.

Cea mai importanta educatie a unui copil are loc in interiorul familiei, de aceea este important sa ii invatam pe cei mici unele reguli de comportament, inca de la cele mai fragede varste.

Un parinte ar trebui sa isi invete copilul ca este deosebit de important: sa salute orice persoana cunoscuta pe care o intalneste, sa spuna de fiecare data va rog atunci cand cere ceva si multumesc cand a primit ceea ce si-a dorit.

Un copil trebuie sa dea dovada de politete si de buna crestere inclusiv in mijloacele de transport in comun, prin faptu ca ofera locul sau unui batran sau unei persoane infirme.

O alta regula de buna crestere spune sa nu aruncam nimic pe jos si sa tinem asupra noastra gunoiul la cel mai apropiat cos de gunoi. Cand se asaza la masa, copii trebuie sa spuna pofta buna, sa nu vorbeasca in timpul mesei, sa tina un servet in poala si sa se stearga cu el la gura de cate ori este necesar. Iar daca are nevoie de ceva aflat in capatul celalalt al mesei sa nu se intinda dupa respectivul obiect, ci sa roage pe cel care se afla cel mai aproape sa i-l inmaneze.

Cand sunt in vizita la prieteni sa le multumeasca parintilor acestora, la plecare, pentru buna primire si pentru timpul petrecut acolo.

Odata ce deprind inca de la varste fragede aceste formule de politete, se vor comporta in aceeasi maniera si atunci cand vor deveni adulti. Toate acestea se pot invata de cei mici printr-un joc placut si atractiv.
Tocmai acest lucru si-l propune sa le insufle copiilor cartea Cuvinte magice.
Din Gura in Gura